Fordeler med sentralstøvsuger

Stol på BEAM

Med sin dype rensekraft og kraftige sugeevne fjerner BEAM 100% av kontaktsmuss og rusk fra overflaten. BEAM sentralstøvsuger er utstyrt med et selvrensende HEPA filter.

 

 

Klikk her for å lære mer om BEAMs fremragende rengjøringsevne.

 

Lær mer om BEAMs selvrensende filter.

 

 

Lettvekt

En gjennomsnittlig bærbar støvsuger veier 15 kg. En BEAM derimot veier bare 7 kg med slange og håndtak og gjør støvsuging enkelt for deg.

 

BEAM har en lett slange og ergonomiske verktøy som gjør at du kan bevege deg enkelt fra etasje til etasje og opp trapper uten å dra en tung bærbar støvsuger etter deg.

 

Stillegående rengjøring

Motoren til BEAM sentralstøvsugere er plassert vekk fra stuen, så alt du hører er den stille lyden av luftstrømmen. Du kan støvsuge når du vil uten å forstyrre andres aktiviteter eller søvn. Beams sentralstøvsugersystem er roligere enn de fleste husholdningslyder, slik som for eksempel lyden av en ringende telefon.

 

 

 

 

Bedre luftkvalitet

Innendørs luftforurensning er en av de vanligste problemene for allergikere. BEAM sentralstøvsugere anbefales ofte til allergikere for å fjerne forurensende stoffer fra hjemmet.

 

Forskning har vist at bruk av et sentralstøvsugersystem kan forbedre kvaliteten på luften inne og redusere allergisymptomer betydelig.

 

Klikk her for å lese resultatene av BEAMs astma og allergistudie.

Hvorfor BEAM sentralstøvsugersystem er bedre enn bærbare støvsugere

  • I motsetning til konvensjonelle støvsugere som resirkulerer støvete luft, fjerner et BEAM sentralstøvsugersystem 100% av kontaktsmuss, støv, midd, pollen, dyrehår og andre allergener i hjemmet.

 

  • Det er bare en lett slange som kommer til på alle vanskelige steder - selv under møbler!

 

  • En kraftig motor tillater BEAM sentralstøvsugere å gi opptil 50% mer sugekraft enn en bærbar støvsuger.

 

  • Vanlige støvsugere har filtre som må byttes ut og poser som må tømmes regelmessig. Våre BEAM sentralstøvsugere har et selvrensende HEPA filter og benytter en smussbøtte med stor kapasitet som ofte bare må tømmes to ganger i året.

 

  • BEAM sentralstøvsugere er plasseringsvennlige der de henger på sin faste plass i motsetning til konvensjonelle støvsugere som må flyttes rundt.