Produkter

BEAM

Beam Electrolux er en ledende produsent av støvsugere siden 1957. Produktene er enkle å montere, de passer til både nye og eldre boenheter.

 

Klikk her for å se vår produktkatalog.

BEAM ALLIANCE 625 SB

Vår bestselger passer til leiligheter, rekkehus og mindre eneboliger. Enheten har en kratig ytelse til tross for sitt lave energiforbruk. Våre Allianece modeller er utstyrt med et display og benytter 2-veis kommunikasjon mellom slangen og maskin. Ved bruk filtreres støvet gjennom Beam sitt unike patenterte GORE-Tex filter. Alliance modellene kan i tillegg utstyres med HEPA utblåsningsfilter. Det er ideellt for boenheter der man ikke kan eller vil føre avgasser ut av bygget.

BEAM 385

Denne maskinen er flaggskipet gjennom mange år. Den er kjent for å være svært kraftige og driftsstabil. Beam 385 benyttes ofte i store leiligheter, rekkehus, eneboliger, samt hos de som stiller ekstra krav til sugestyrke. Modellen benytter det unike filteret fra GORE-Tex og AlphaSan støvbeholder som bryter ned lukt og mikroorganismer.

BEAM SC3500 ULTRA

Beam SC3500 Ultra er den kraftigste enbrukermaskinen på markedet som Beam har utviklet. Den er ideell for store boliger, barnehager, mindre skoler og kontorer. De to motorene som er parallelt koblet, gir en sugekraft utenom det vanlige. Den kraftige maskinen er utstyrt med et ekstra stort Gore-Tex filter og en AlphaSan støvbeholder på hele 25 liter. Denne kapasiteten er en stor fordel ved hyppig rengjøring.

BEAM 285

Modellen passer til rekkehus, større leiligheter og eneboliger. Maskinen er utstyrt med en effektiv støysvak "flow-thru" motor og en støvbeholder som rommer hele 15 liter. Denne modellen kan startes og stoppes med den innebyggede automatikk via støvsugerkontakt eller betjenes med av/på bryter på slangen. Det er også mulig å starte maskinen direkte på selve sugeenheten. Beam 285 har en høy sugeeffekt og et selvrensende filter.

BEAM 335

Beam 335 passer til leiligheter, hytter og mindre boenheter. Modellen leveres med en effektiv støysvak "flow-thru" motor og 15 liters støvbeholder. Sentralstøvsugeren kan startes og stoppes med den innebygde automatikken via støvsugerkontakt, eller med av/på bryterer på slangen. Denne modellen kan også startes manuelt på selve sugeenheten.